Yogatherapie

© brainsil licentie Lotus Wellness BVBA

Voor wie is yogatherapie?

Yogatherapie is voor mensen die yoga willen beoefenen aangepast aan hun persoonlijke behoeftes: zowel fysiek, mentaal als spiritueel. 

Het is een ideale manier om met jezelf aan de slag te gaan en te verdiepen. Of misschien ben je iemand die geen behoefte heeft aan groepslessen.

Als je komt in yogatherapie is het wel aangewezen je te laten opvolgen.

Werkwijze

Duur: 1u

Prijs: 35 €

Eerst vindt er een intakegesprek plaats van 1 uur. 

Tijdens de tweede afspraak overlopen we samen het programma dat op je maat gemaakt is. Het programma omvat yoga, ademhaling en voeding. Je krijgt begeleiding en tips om thuis verder met het programma aan de slag te gaan.

Erkend Yogaleraar
Erkend Yoga Nidra Teacher

Yogatherapie met Herlinde

  • Herlinde Salaerts is gecertificeerd Yoga Nidra docente en opgeleid tot Raja yogadocente door Maria Clicteur en Jens Keygnaert. Naast de studie van de theorie en de praktische toepassing van de yogahoudingen en de ademhalingstechnieken, studeerde ze de filosofie en psychologie van yoga, anatomie en fysiologie. Tijdens de 4-jarige opleiding studeerde Herlinde tevens de basisteksten yoga sutra van Patanjali, hatha yoga pradipika, Bhagavad Gita en Taittiriya upanishad. Herlinde volgt de opleiding kinderyoga bij Amba Amba, Vanessa Demeulemeester.