Therapeutische massages

Elke massage, van de energetische massage tot de voetreflexologie, is verschillend en wordt aangepast aan je eigen noden. Onze massagetherapeuten zijn opgeleid in hun vak en geven telkens de massage met volle toewijding.

We gebruiken kwalitatieve ayurvedische oliën, bereid door een afkooksel van kruiden te mengen met een natuurlijke basisolie van Kama ayurveda, voor de ayurvedische massage. We gebruiken vette oliën en etherische oliën van Pranarom en Sjankara voor onze andere massages.

De meeste massages worden ook in duovorm aangeboden.

Reiki behandeling

€ 65 60 minuten

Reiki is een healingmethode die uit Japan komt en dateert van de 19e eeuw. De Japanner Mikao Usui is de grondlegger van wat hijzelf “Usui Reiki Ryoho” noemde. “Ryoho” is Japans voor ‘therapie’. Hij ontwikkelde dit systeem oorspronkelijk als een weg naar geluk, harmonie en spirituele ontwikkeling.

We leggen onze handen op bepaalde plaatsen op het lichaam om de healing uit te voeren en maken contact met de vitale energie van het universum. We brengen terug evenwicht in de chakra’s.

Reiki brengt harmonie waar disharmonie is zowel op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Reiki is geen medische behandeling. Reiki brengt evenwicht en stimuleert het zelfgenezend proces.

Deep tissue massage

€ 70 60 minuten

Deep tissue massage is een stevige massagevorm die diep inwerkt op de spieren en het bindweefsel van het lichaam.

Bij deep tissue massage worden nek, schouders, rug,armen, billen en benen gemasseerd. Veel aandacht gaat naar het zoeken van blokkades: verkrampingen in de spieren.

De massage is geschikt voor sporters die een zwaar beroep op hun spieren doen, evenals voor mensen die graag een stevige massage hebben. Wanneer spieren chronisch verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage helpt die blokkade op te heffen.

Verwondingen, ontstekingen en emotionele spanning kunnen littekenweefsel en verklevingen veroorzaken, die deep tissue massage los kan maken. Door afname van spanning en stress heeft de massage ook een helend effect op de bloeddruk en de productie van serotonine. Deep tissue vermindert chronische pijn en bevordert het herstel van blessures. Voor mensen met aanhoudende stress kan de massage verlichting bieden. Hierbij kun je denken aan hoofdpijn, pijnlijke schouders, gespannen spieren, etc.

Energetische buikorgaanmassage

€ 55 1 uur

Een energetische buikorgaanmassage is een energetische buikmassage die de chi opnieuw optimaal laat stromen.

Die kan verstoord zijn door stress, verkeerd voedingspatroon, slaaptekort,… Er onstaan blokkades waardoor we op langere termijn chronische problemen krijgen.

Aanbevolen bij:

 • ziekte van Crohn (niet in de acute fase)
 • buikklachten
 • maagklachten, opgeblazen gevoel
 • winderigheid
 • stress
 • CVS
 • fibromyalgie
 • prikkelbare darm
 • constipatie
 • slechte bloedcirculatie
 • spijsverteringsproblemen
 • lage rugklachten zonder duidelijke oorzaak

Marma massage

€ 70 1 uur

Marma massage is een massage waarbij aandacht wordt gegeven aan marmapunten die zich op het lichaam bevinden. Het is een energetische massage  die de geblokkeerde levensenergie terug in balans brengt en doet stromen.

Tijdens deze massage wordt er veel olie gebruikt, ook op het haar. Er liggen enkele marmapunten op de buste die ook behandeld worden.

De ideale massage om je lichaam terug in balans te brengen.

Rugmassage

€ 35 25 minuten

De rugmassage wordt gegeven op een massagetafel met verwarmde massageolie. We gebruiken technieken uit californische-, ayurvedische-, balinese-, en drukpuntmassage.

Herbalanceringsmassage

€ 15/€ 30/€ 45/€ 60 15/30/45/60 minuten

Herbalanceringsmassage is een massage ontwikkelt door Rina Gubanski om tegemoet te komen aan mensen met een zorgprofiel. Het is een heel zachte massage die leidt naar diepe ontspanning. Deze massage wordt met veel aandacht en zorg uitgevoerd en kan aangepast worden waar nodig. Deze massage is aangewezen bij zwangere vrouwen, chronisch zieken, kankerpatiënten…

Kama head massage

€ 70 1 uur

Het hoofd wordt beschouwd als het centrum van het het zenuwstelsel en dus werkt deze behandeling zeer kalmerend en rustgevend. Het verhoogt de bloedcirculatie van de hoofdhuid en de kruiden-olie voedt niet alleen de hoofdhuid, maar ook de haren. Ook de marma punten worden hier geactiveerd en brengen daardoor ontspanning.

Balinese massage

€ 80 1 uur 15 minuten

Balinese massage is een intens relaxerende lichaamsmassage waarbij technieken uit deep tissue massage, acupressuur, reflexologie, yogamassage en aromatherapie aan bod komen. Elke techniek heeft een eigen specifiek doel. Balinese massage bevordert de bloedcirculatie en spierversoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat van relaxatie. Tijdens de massage wordt gemaakt van gember- of kokosolie.

Ayurvedische massage

€ 85 1 uur 15 minuten

De ayurvedische massage is een zalige energetische massage met warme kruidenoliën. Er wordt extra aandacht besteed aan de energiepunten (marma’s). De combinatie van de techniek met de geur van de kruidenolie brengt de ontvanger in een diepe ontspanning.

Voetreflexologie

€ 50 45 minuten

Al onze organen en lichaamsdelen zijn verbonden met plaatsen op onze voeten, handen en oren. Deze plaatsen noemen we reflexzones. Bij het masseren van deze zones kan je energieblokkages opheffen en de gezondheid terug in balans brengen.

Zwangerschapsmassage

€ 70 1 uur

Deze massage geeft een enorm weldadig gevoel, een echte ontspanning van de spieren. Eventjes tijd voor jezelf en het kleine wonder in je buik.. De massage zorgt voor extra energie. Dit komt je lichaam en je kindje ten goede. Gevoelige zones in de rug en de benen kunnen verlicht worden.

Fibromyssage

€ 45 45 minuten

Fibromyssage is een behandeling die zich pijn- en stressvermindering tot doel stelt bij fibromyalgie. Bij deze massage wordt gewerkt op de “tenderpoints” of de gevoelige plaatsen van het lichaam, waarbij handelingen geïnspireerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde toegepast worden.

Enkele aandachtspunten:

 • tijdens de massage wordt er niet gesproken om de relaxatie bevorderen.
 • we bieden enkel relaxerende massages aan, GEEN EROTISCHE MASSAGES!
 • als er lichamelijke klachten zijn meld je deze best bij aanvang zodat we er rekening kunnen mee houden.